Er is een plafondsysteem dat volledig probleemloos en tegelijkertijd duurzaam en innovatief is. Oranje spanplafonds kunnen worden aangepast aan uw behoeften en doeleinden. De doorschijnende aard van dit product kan verschillende mogelijkheden bieden. Esthetisch zorgt ons complete interne installatieteam voor een snelle en complete end-to-end services.

Doorzichtige plafonds

Als het gaat om translucenten is het installatieproces snel en eenvoudig. De stof kan op elke gewenste maat worden gemaakt en wordt geleverd in breedtes van 3 tot 5 meter.

Het profiel kan vervolgens aan elke wand of plafond worden bevestigd met behulp van conventionele  evestigingsmethoden. Speciaal gereedschap, waarmee de stof rond de accessoires kan worden uitgerekt, wordt gebruikt om een ​​schone en professionele afwerking te bereiken. De Translucents heeft uitstekende akoestische eigenschappen en absorbeert achtergrondgeluid waardoor een veel verbeterde ruimte wordt geboden om in te wonen of te werken.

Bedrukte plafonds

Bedrukte plafonds

een breed scala aan interieurtoepassingsopties zoals. Kinderkamers, eetkamer, restaurant, bioscoop, bedrijfskantoren of beursstands, al deze ruimtes en meer kunnen worden gebruikt om elke boodschap of thema te versterken dat een ontwerper probeert over te brengen. Gecombineerd met een geïntegreerde verlichtingsoplossing zorgen Orange Printed Ceilings voor een geheel nieuw niveau van creativiteit. Verbeterd door het licht van LED’s of glasvezel, verleggen de afgedrukte afbeeldingen op muren, plafonds of 3D-vormen de grenzen van het interieurontwerp. Bedrukte plafonds die van achteren worden verlicht, bieden een intrigerende combinatie van esthetiek, elegantie en functionaliteit.

Akoestische plafondsystemen

de mate van absorptie kan met precisie worden geregeld volgens de specifieke behoeften van elk onderdeel, door de juiste afstand tussen de plaat en het binnenoppervlak te selecteren. Omdat de microperforaties bijna onzichtbaar zijn, combineert Microacoustics geluid en esthetisch comfort. Het aantal perforaties is afhankelijk van het opgegeven vel.
De akoestische is heel anders dan akoestische isolatie, die betrekking heeft op de overdracht van ruis van de ene ruimte naar de andere. De plaat laat ook een deel van de geluidsenergie erdoorheen. Terwijl de geluidsgolven door de kamer blijven weergalmen, gaat het energieverlies verder en wordt het geluid in de ruimte verminderd. De technologie ingebouwd in akoestische plafonds zorgt ervoor dat het een spectaculair akoestisch resultaat verkrijgt.

Aangepaste lichtbakken

Lightboxes zijn een unieke en fantasierijke manier om een ​​bepaalde ruimte te belichten en te laten zien. Het armatuur wordt onmiddellijk het middelpunt van de aandacht wanneer het wordt verlicht door de verlichtingssystemen erachter. Als u wilt dat de lichtbak een object in de kamer verlicht, zal het licht uit de doos uitzetten en erop schijnen. De LED in de lichtbak kan één kleur of verschillende kleuren zijn en ze kunnen ook een patroon maken of stil zijn.